Näin koulutat lohikäärmeesi

Kuutti sai Streamteamin kautta, Netflixiin ilmestyneen lohikäärmeiden ja näiden ”ratsastajien” seikkailuja seuraavan tv-sarjan kunniaksi itselleen oman lohikäärmeen.

”Myrskykiitäjä” onkin päässyt mukaan aamupalalle ja iltapäiväkahvipöytään, venehommiin, pyykkäämään lakanoita ja rantaleikkeihin. Putosipa raukka jopa meren pohjaan.

Tulisikohan lohikäärmeistä seurava villitys junien ja ponien rinnalle? Jos näin pääsisi käymään, en ainakaan panisi pahakseni.

Remontin raskauttamilla vanhemmilla alkaa tässä vaiheessa positiivisuus rakoilla ja mökkityömaalla on heiluteltu sanan säilää ja kiukuteltu.

Halu saada valmista jälkeä aikaiseksi olisi kovempi kuin työskentelyvauhti. Eikä jaloissa pyörivä seurankipeä kolmevuotias varsinaisesti auta asiaa.

Juuri tästä syystä emme haluaisi ryhtyä talonrakennusprojektiin, sillä avioerohan paljon tätä isommasta, kerralla tehtävästä remontista varmaan seuraisi.

 

0 kommenttia artikkeliin “Näin koulutat lohikäärmeesi

   • Molempia. 😀 Tykkää siis hirveesti noista leffoista ja sarjasta, ja sitten kyllä uppoo kaikki muutkin lohikäärmejutut. 🙂

    • Ja niin tykkään mäkin. En mä silleen yhtään kannusta sitä kattomaan lohikäärme-juttuja. Ihan vähän vaan. 😀

    • Mä sain toisenkin tuohon sarjaan liittyvän lelusetin, odottaa avaamattomana kaapissa – voisin lahjoittaa teille, jos lisälelut ei hirvitä? 🙂

     • Oooooo, no todellakin otetaan ilolla vastaan! Lisälelut kyllä aina kauhistuttaa, mutta kun ne ois noin mieleisiä, niin mikä jottei. 🙂

  • Mä katoin lapsen kanssa pari jaksos ja sitten se väsähti – teki mieli katsoa itse loppuun yksin. ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *